ویژگی های یک دانشآموز موفق
متاسفانه خیلی از ماها دقیقا نمی دونیم که برای موفقیت تحصیلی چه ویژگی هایی لازمه متاسفانه خیلی از دانشجوها حتی نمی دونن که برای موفقیت تحصیلیشون توی دانشگاه چه ویژگی هایی لازمه که داشته باشن. قصد داریم که در این مقاله شما رو با ویژگی های یک یادگیرنده موفق رو آشنا کنیم.
9 راز یادگیری
اگه بخوایم راز یادگیری هدفمند رو در یک جمله به شما بگیم احتمالاً اون جمله اینه که: آنچه که یاد گرفتید رو در خودتون محک بزنید، پاسخها رو ارزیابی کنید، برگردید و دوباره بخونید و اون چیزی که یاد نگرفتید رو به اطلاعاتتون اضافه بکنید و این کار رو انقدر تکرار کنید تا تمامی مطالب رو یاد بگیرید و حتی زمانی که یادش گرفتید شما نیاز دارید که با همین روش کاری کنید که اون اطلاعات برای شما جزو آموختههاتون باقی بمونه. درسته بیشتر از یک جمله شد اما این رازها به قدری مهم هستن که شما رو دعوت میکنیم با مقاله زیر همراه باشید.
هوشمندانه درس بخون!
دکتر نیت کورنل در ارتباط با شیوه های یادگیری هوشمندانه میگه: در کوتاه مدت خیلی راحت تره که از این متدها استفاده نکنی، ولی در طولانی مدت بهایی هزار برابر سخت رو بابتش پرداخت میکنید.
روانشناسی آموزشی چیه و چرا بهش نیاز داریم؟
یک روانشناس آموزشی چیزی بیشتر از فقط مسائل آموزشی رو مدیریت میکنه. اون باید به موضوعاتی که به طور مستقیم یا غیر مستقیم بر آموزش دانشآموز تاثیر میذاره هم توجه داشته باشه، مثل: مسائل خانوادگی، سوالات مربوط به بلوغ، مشاوره در مورد انتخابهای تحصیلی و شغلی، ارائه حمایت خانوادگی، مشکلات حمل و نقل، نگرانیها درباره نمرات، آزار و اذیت یا دعوا، مشاوره شغلی.
۱۰ نکته برای درس خوندن مثل یک دانشجوی هاروارد
توانایی تکرار اطلاعاتی که حفظ کردی با واقعاً به خاطر سپردن اونها متفاوته. چیزی که از دههها تحقیق در علم شناختی میدونیم اینه که یادگیرندگان معمولاً قضاوتهای بدی درباره یادگیری خودشون دارن. شواب میگه: «حفظ کردن به نظر یادگیری میاد، اما در واقع ما احتمالاً به اندازه کافی اون اطلاعات رو عمیق پردازش نکردیم که بتونه روزها یا حتی ساعتها بعد یادمون بمونه.» برنامهریزی از قبل و پیدا کردن حمایت در طول مسیر برای موفقیتت در دانشگاه ضروریه. این مقاله نکات و استراتژیهای مطالعهای رو ارائه میده تا بهت کمک کنه در اولین کلاس دانشگاهیات زنده بمونی و پیشرفت هم بکنی!
مهمه که کدوم دانشگاه بریم؟
اگر از خودتون میپرسید که آیا دانشگاهی که میرم مهمه، شاید بخواید بیشتر در مورد نوع تجربهای که قراره از تحصیلاتتون به دست بیارید فکر کنید و تحقیقاتتون رو بر اساس اون متمرکز کنید. واضح بودن چیزی که از تحصیلات خود میخواید میتونه به شما کمک کنه تا دانشگاههایی رو پیدا کنید که به شما در دستیابی به اهدافتون کمک کنن.
والدین و فضای مجازی
به عنوان یک والد یا سرپرست، شما مسئول فرزندتون هستید. شما میدونید که چه تجربیاتی با نقاط قوت و آسیب پذیریهای اونا مطابقت داره. توصیههایی که قراره بخونیم مبتنی بر تحقیقات هست و به شما و نوجوونهاتون کمک میکنه تا کاربران هوشمند رسانههای اجتماعی باشن، از آسیبها دوری کنن و حداکثر استفاده مفید رو ببرن.
والدین و فضای مجازی (۲)
پلتفرم های رسانه های اجتماعی، مدارس و والدین همه می تونن در آموزش مهارت های سواد رسانه های اجتماعی نقش داشته باشن. APA توصیه میکنه که آموزش سواد رسانههای اجتماعی باید حوزههای مختلفی رو پوشش بده که مستقیماً با علم استفاده از رسانههای اجتماعی نوجوانان و سلامت روان مرتبط هست. در همین رابطه پاسخ هایی از دکتر میچ پرینشتاین، مدیر ارشد علمی APA، به سوالات متداول در مورد سواد رسانه های اجتماعی ارائه شده که پاسخ های ایشون بر اساس صدها مطالعه بر روی ده ها هزار نوجوون در سراسر جهان در دهه گذشته هست.